Skolēns katru dienu saskaras ar jauniem izaicinājumiem un grūtībām, tāpēc svarīgi īstā brīdī saņemt atbalstu, lai saglabātu labus mācību rezultātus un motivāciju apgūt ko jaunu. Latvijas skolēniem jau otro gadu atbalstu mācībās sniedz unikāla mācību platforma Palīgsmācībās.lv!
 



Noskaties video un pildi testu!

Palīgsmācībās.lv platforma, kas veidota sadarbībā ar Uzdevumi.lv, piedāvā īpaši skolēniem veidotus video kursus, kas būs pieejami jebkurā diennakts laikā - datorā, planšetē vai telefonā. Vienas nodarbības cena atkarībā no kursa ir 1,99€ līdz 2,99€ robežās - tas ir daudzkārt izdevīgāk, nekā konsultācija pie privātskolotāja!

Pēc video kursa iegādes skolēns saņem beztermiņa piekļuvi īsiem video nodarbību ierakstiem, kuros mācības notiek pieredzējuša skolotāja vadībā. Lai labāk iegaumētu nodarbības tēmu, pēc katra video skolēns pilda digitālu testu un iegūst pieeju arī citiem mācību resursiem - darba lapām, izglītojošām spēlēm u.c. 

Stabilām pamatzināšanām vai gatavojoties eksāmeniem!

Palīgsmācībās.lv piedāvājumā atradīsi kursus stabiliem zināšanu pamatiem matemātikā un valodās, lai daudz vieglāk varētu izpildīt mājasdarbus un būtu sagatavojies pārbaudes darbiem vai semestra noslēguma testiem. Skolēniem, kuriem šis ir eksāmenu gads, īpaši noderīgi būs ekspress kursi, kuros tiek risināti eksāmena parauga uzdevumi vai atkārtotas svarīgākās mācību tēmas pirms 9. klases un vidusskolas eksāmeniem.
 



​PAMATIZGLITĪBAS KURSI 3.-9. klašu skolēniem
 

MATEMĀTIKA 3. KLASEI
36 nodarbības, lai iemācītos matemātikas pamatus soli pa solim - nostiprināt zināšanas, iegūtu pārliecību par saviem spēkiem un mācīties patstāvīgi! Noderēs gan 3. klases skolēnam, gan 4. klases skolēnam, atkārtojot dažādas mācību tēmas.
Kursā iekļauti: 37 video + 39 digitāli testi + 36 papildu materiāli

LATVIEŠU VALODA 3. KLASEI
35 nodarbības par latviešu valodas pamatprincipiem, lai nostiprinātu zināšanas un izprastu mācību tēmas uz kurām tālāk balstās mācības citās klasēs. Noderēs gan 3. klases skolēnam, gan 4. klases skolēnam, atkārtojot dažādas mācību tēmas. 
Kursā iekļauti: 35 video + 37 digitāli testi + vairāk nekā 50 papildu materiāli

VĀCU VALODA SĀKUMSKOLAI
20 nodarbības 4. - 6. klases skolēniem, kuri apgūst vācu valodu kā otru svešvalodu. Ērts veids, kā iemācīties vācu valodas pamatus.
Kursā iekļauti: 20 video + 22 digitāli testi + 13 darba lapu komplekti

MATEMĀTIKA 9. KLASEI (ekspress kurss pirms eksāmena)
30 nodarbības ar risinājumiem un skaidrojumiem 9. klases eksāmena paraugam.
Kursā iekļauti: 30 video + 36 digitāli testi + 30 papildu materiāli

ANGĻU VALODA 9. KLASEI (ekspress kurss pirms eksāmena)
20 nodarbību kurss, lai īsā un koncentrētā veidā sagatavotos eksāmenam - svarīgākās mācību tēmas, gramatika, laiku lietojums.
Kursā iekļauti: 20 video + 22 digitāli testi + vairāk nekā 50 papildu materiāli


DRĪZUMĀ - JAUNI KURSI!
Jau rudenī jauni kursi - "Vācu valoda 7.-8. klasei / A1 līmenis""Latviešu valoda 9. klasei" u.c.
Lai uzzinātu par aktualitātēm pirmais, pieraksties jaunumu saņemšanai.


 Neatradi noderīgus kursus mācībām? Aizpildi aptaujas anketu norādot, kādi video kursi 1.-9. klašu skolēniem Tev noderētu mācībās:

Aizpildīt anketu



VISPĀRĒJĀS IZGLĪTĪBAS KURSI 10.-12. klašu skolēniem


MATEMĀTIKA 10. KLASEI (Matemātika I - 1. daļa)
37 nodarbības, lai apgūtu un nostiprinātu 10. klases “Matemātika I” mācību tēmas, uzlabotu atzīmes, gūtu pārliecību pārbaudes darbos un laicīgi gatavotos matemātikas optimālā līmeņa eksāmenam. 
Kursā iekļauti: 37 video + 40 digitāli testi + vairāk nekā 50 papildu materiāli

MATEMĀTIKA 11. KLASEI (Matemātika I - 2. daļa)
36 nodarbības, lai nostiprinātu zināšanas “Matemātika I” mācību tēmās 11. klasei un sagatavotos optimālā līmeņa eksāmenam matemātikā.
Kursā iekļauti: 37 video + 40 digitāli testi + vairāk nekā 50 papildu materiāli


DRĪZUMĀ - JAUNI KURSI!
Jau rudenī jauni kursi -  "Matemātika II" un "Angļu valoda I".
Lai uzzinātu par aktualitātēm pirmais, pieraksties jaunumu saņemšanai.


 Neatradi noderīgus kursus mācībām? Aizpildi aptaujas anketu, norādot, kādi video kursi 10.-12. klašu skolēniem Tev būtu noderīgi:

Aizpildīt anketu



Kursu komplekti - izdevīgāk!


SKOLĒNAM 3. KLASĒ
36 + 35 video nodarbības matemātikā un latviešu valodā. Noderēs, mācoties 3. klasē un atkārtojot mācību tēmas 4. klasē.

EKSĀMENI 9. KLASĒ
30 + 20 video nodarbības matemātikā un angļu valodā. Ātrs veids, kā ar īsiem video kursiem nostiprināt zināšanas un sagatavoties 9. klases eksāmeniem!

“MATEMĀTIKA I” EKSĀMENS
37 + 36 video nodarbību komplekts ar 10. un 11. klases mācību tēmām, lai nostiprinātu zināšanas “Matemātika I” vidusskolas mācību tēmās un gatavotos optimālā līmeņa eksāmenam.
 



Vēlies uzzināt vairāk? Apmeklē sadaļu “Biežāk uzdotie jautājumi” vai iesūti savu jautājumu.  

Vēlam Tev izdevušos jauno mācību gadu!
 

publicēts: