Grūtības pakāpe:
01:30:00
1. 2. daļa 1.1. uzdevums. Fizikālās pārvērtības destilācijas procesā - Ķīmija 2 p.
2. 2. daļa 1.2.1. un 1.2.2. uzdevums. Sāls izdalīšana no ūdens - iekārtas un mērierīces - Ķīmija 2 p.
3. 2. daļa 1.2.3. uzdevums. Sāls izdalīšana no ūdens - eksperimenta gaita - Ķīmija 3 p.
4. 2. daļa 1.2.4. un 1.2.5. uzdevums. Saldūdens parauga noteikšana - aprēķini - Ķīmija 3 p.
5. 2. daļa 2.1. uzdevums. Produktu enerģētiskā vērtība - Bioloģija 2 p.
6. 2. daļa 2.2. uzdevums. Sabalansēts uzturs - Bioloģija 2 p.
7. 2. daļa 2.3. uzdevums. Saliktie ogļhidrāti - Bioloģija 2 p.
8. 2. daļa 2.4. uzdevums. Produktu īpašības - Bioloģija 1 p.
9. 2. daļa 3.1. uzdevums. Plosts - Fizika 1 p.
10. 2. daļa 3.2. uzdevums. Kuba celtspēja - Fizika 2 p.
11. 2. daļa 3.3.1. uzdevums. Lielumi - Fizika 3 p.
12. 2. daļa 3.3.2. Spēki - Fizika 2 p.
13. 2. daļa 3.3.3. Arhimēda spēks - Fizika 1 p.
14. 2. daļa 4.1. uzdevums. Dizaina izstrādājuma raksturojums I – Dizains un tehnoloģijas 2 p.
15. 2. daļa 4.1. uzdevums. Dizaina izstrādājuma raksturojums II – Dizains un tehnoloģijas 4 p.
16. 2. daļa 4.2. uzdevums. Drošības noteikumi 2 p.
17. 2. daļa 5. uzdevums. Tūrisma maršruts - Ģeogrāfija 5 p.