Grūtības pakāpe:
01:30:00
1. | 2. daļa 1.1. uzdevums. Fizikālās pārvērtības destilācijas procesā - Ķīmija | 2 p. |
2. | 2. daļa 1.2.1. un 1.2.2. uzdevums. Sāls izdalīšana no ūdens - iekārtas un mērierīces - Ķīmija | 2 p. |
3. | 2. daļa 1.2.3. uzdevums. Sāls izdalīšana no ūdens - eksperimenta gaita - Ķīmija | 3 p. |
4. | 2. daļa 1.2.4. un 1.2.5. uzdevums. Saldūdens parauga noteikšana - aprēķini - Ķīmija | 3 p. |
5. | 2. daļa 2.1. uzdevums. Produktu enerģētiskā vērtība - Bioloģija | 2 p. |
6. | 2. daļa 2.2. uzdevums. Sabalansēts uzturs - Bioloģija | 2 p. |
7. | 2. daļa 2.3. uzdevums. Saliktie ogļhidrāti - Bioloģija | 2 p. |
8. | 2. daļa 2.4. uzdevums. Produktu īpašības - Bioloģija | 1 p. |
9. | 2. daļa 3.1. uzdevums. Plosts - Fizika | 1 p. |
10. | 2. daļa 3.2. uzdevums. Kuba celtspēja - Fizika | 2 p. |
11. | 2. daļa 3.3.1. uzdevums. Lielumi - Fizika | 3 p. |
12. | 2. daļa 3.3.2. Spēki - Fizika | 2 p. |
13. | 2. daļa 3.3.3. Arhimēda spēks - Fizika | 1 p. |
14. | 2. daļa 4.1. uzdevums. Dizaina izstrādājuma raksturojums I – Dizains un tehnoloģijas | 2 p. |
15. | 2. daļa 4.1. uzdevums. Dizaina izstrādājuma raksturojums II – Dizains un tehnoloģijas | 4 p. |
16. | 2. daļa 4.2. uzdevums. Drošības noteikumi | 2 p. |
17. | 2. daļa 5. uzdevums. Tūrisma maršruts - Ģeogrāfija | 5 p. |