Satura rādītājs:
Uzdevumi
Numurs | Nosaukums | Tips | Grūtības pakāpe | Punkti | Apraksts |
---|---|---|---|---|---|
1. | 2. daļas 2.1. uzdevums. Produktu enerģētiskā vērtība | 3. izziņas līmenis | vidēja | 2 p. | Pamato produkta enerģētisko vērtību. |
2. | 2. daļas 2.2. uzdevums. Sabalansēts uzturs | 3. izziņas līmenis | vidēja | 2 p. | Skaidro sabalansētas ēdienreizes kritērijus. |
3. | 2. daļas 2.3. uzdevums. Saliktie ogļhidrāti. | 3. izziņas līmenis | vidēja | 2 p. | Pamato produktu īpašības, balstoties uz zināšanām par tā sastāvu. |
4. | 2. daļas 2.4. uzdevums. Produktu īpašības | 3. izziņas līmenis | vidēja | 1 p. | Izprot, kādi faktori jāņem vērā izvēloties pārtikas produktus ilgstošam ceļojumam. |